Cupcakes och kaffe på jobbet

Cupcakes

Cupcakes och kaffe på jobbet

Kaffe är en sådan dryck som de flesta skulle tro är skadlig. Men dricker du inte socker i ditt kaffe har du egentligen inget att oroa dig för! Kaffe sägs nämligen ha oanade hälsofördelar och tre koppar kaffe är det gyllene talet. Bjud dina kollegor på cupcakes och kaffe – och rädda deras dag! 

Kaffe på jobbet är en omtyckt klassiker som inte bara smakar väldigt bra och piggar upp – det är dessutom inte helt onyttigt. Kaffe är omgärdat av en del myter, en del tror till exempel att kaffe ökar matförbränningen. Där finns det ingen forskning som tyder på att det är sant. Vi reder ut vad som stämmer och inte, och hur du faktiskt kan hjälpa ditt företag till bättre tillväxt bara genom att skvallra lite vid kaffeautomaten på jobbet…!

Kan kaffe på jobbet öka prestationen?

Ja, kaffe på jobbet är bra för att öka prestationen bland kollegorna. Den snabba kicken är förvisso marginell – det är den långsiktiga effekten av kaffet som är bra. När vi ställer oss vid kaffeautomaten och skvallrar eller utbyter idéer så sker det mycket på en arbetsplats som knappt är mätbart. Det ökar kreativiteten, arbetsglädjen och samhörigheten på ett kontor! Dessutom sägs det faktiskt vara bra för den kognitiva förmågan. Läs mer om vad kaffe kan ha för positiva effekter här och här!

Kaffe är alltså toppen för arbetsplatsen, därför vill du gärna bjuda på kaffe och cupcakes som passar bra till kaffe. Kaffe är väldigt gott till söta saker, en del tar genvägar till detta genom att sockra sitt kaffe. Men istället kan du välja att äta söta minicupcakes med chokladsmak, något som passar väldigt bra till kaffe. Det finns även en massa spännande recept på cupcakes med kaffekräm och annat spännande som passar perfekt till fikastunden. Vem visste att man dessutom kan säkra företagets tillväxt, bara genom att stå och skvallra lite vid kaffeautomaten och äta lite goda cupcakes?